Mennyibe kerül az lg pop gd 510-re egy elő, és egy hátlap? Igaz, hogy az eredetin kívül semelyik sem passzol annnyira rá?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy lg pop-ot de csak néhány színbe van, fekete szürke...Nekem meg lilába kéne, és sehol nem tudnak adni olyat. És ha veszek akkor szeretném tudni hogy mennyire jó ötlet ha most feketét vennék, és utána vennék hozzá elő- hátlapot lilába. Sokan azt mondják h az sosem lesz olyan mint az új... de jólenne.2010. júl. 26. 19:24
1/4 anonim válasza:
Keresgéltem neked kicsit. :D És talátam rozsaszín nem tudom, hogy az a lila amire gondolsz. Na itt a link:
Több bolt is van.
29.000 Az ami neke kell.
Remélem segítetem neked. :D
2/4 A kérdező kommentje:
jaj köszii. :] sajnos ez nem az amire én gondolok, de nagyon köszi hogy keresgettél. [link] <--erre gondoltam...de szegeden sehol nincs., illetve eddig nem találtam..:(
2010. júl. 26. 21:29
3/4 anonim válasza:
Csak hátlapot tudok 3 ezerért. Bármilyen színben.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. tudtam rendelni egy lilát.:]
2010. júl. 28. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!