QR-olvasó miért nem működik?
Elektronikusan akarom befizetni a számlákat, de nem tudom beolvasni a kódokat. a QR droid egyből felismer bármit, de az icsekk az istennek sem akarja beolvasni a piros vonalával, a simple-nél nincs piros vonal egyszerűen csak nem csinál semmit, forgathatom, mozgathatom ide-oda, semmi se jó neki, mindkettőnél egyedül a vaku működik, de semmiféle interakció nincs.
Ha QR droid működik, akkor ezeknek is kéne, nem? 2 megapixeles kamera van a telefonban, nem fogok jobbat venni.
Szerintem itt a biztonsági szint elavultsága lesz a gond.
Hanyas Android és biztonsági frissítés van rajta?
android 6.0
még annyit látok, hogy
2017-es biztonsági hibajavító csomag
Elvileg a Simple 5.0 Androidot kér, biztonsági szintről nem találtam infót.
Az lesz a legjobb, ha megkérdezed őket.
A Simple azt javasolta, hogy ellenőrizem a netet, meg, hogy engedélyezve van-e a kamara, illetve a qr droidot tiltsam le. Sehogy sem megy. A kamera az természetesen működik, de nincs semmi reakció, ami a qr droiodnál egy másodperc alatt jön.
Az icsekktől még nem válaszoltak, de elvileg ott is elég lenne már az android 5.0. Egyébként a kamera 5 megapixel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!