Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért számlázták ki, amit nem...

Miért számlázták ki, amit nem is telefonáltam le?

Figyelt kérdés

Március 20-án megszüntettem az egyik nevemen lévő telekomos mobil előfizetést, mert lejárt a hűségideje. A telefonszámon utoljára tavaly májusban, azaz majdnem egy évvel ezelőtt volt utoljára hívásindítás/fogadás. Utána a sim kártya kivételre is került a készülékből. Lemondani nem tudtam akkor, mert csak most járt le a hűségidő.

Most kaptam egy számlát, miszerint 16 ezer Forintot kell fizessek 1-étől 20-áig tartó időszakra. Szerepel a számlán több, mint 200 perc hálózaton kívüli hívás, mobilnet vásárlás, tudakozó hívás. Amint mondtam, a sim kártya egy készülékben sem volt egy éve. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, de természetesen nem tudnak vele mit csinálni, mert hát ezt akárki mondhatja.

Mit lehet tenni? Hová érdemes fordulni?

Nem ez a 16 ezer Forint vág földhöz, de azért na, ne nézzék hülyének az embert.

2020. ápr. 2. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Erről jut eszembe, egyszer én is jártam így ( cca 25 éve), kaptam egy 14000.- forintos számlát, a telekomtól. Majdhogynem odáig szaladtam ( Tbánya ), és kértem a híváslistát, nagy mérgesen. Aztán pár perc múlva a hölgy mosolyogva át is adta. Szóval a nagyfiam becsajozott, és ő telefonálta el azt a pénzt....
2020. ápr. 2. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Menj be egy T partnerüzletbe tisztázni, mert az előfizetés megszűnése valóban kilőtt már pár dolgot a részedről, ezt tapasztaltad a telefonos ügyfélszolgálaton is. A boltban az ügyintéző ott mindent lát egy előfizetés állapotáról, pl. a használat adatait is (ha van hozzá kedve és ideje).
2020. ápr. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!