Ti mikor szoktatok üvegfóliát cserélni?
Figyelt kérdés
Akkor már cseréltek is, amikor eltörik egy helyen, vagy úgy vagytok vele, hogy ameddig nem törik össze jobban, nem vesztek újat?2020. ápr. 1. 17:55
1/7 anonim válasza:
Én általában vigyázok rá, olyan fél évente szoktam cserélni. Mondjuk most, levettem, és sokkal jobban tetszik a telefon. :D
2/7 anonim válasza:
nekem 2 helyen megvan repedve . egy alul és egy nagyobb részen közepen. egy picit zavar ha videót nézek , esetleg filmet valószínűleg hamarosan cserelém.
4/7 anonim válasza:
Én az "új" telefonomat háromnegyed éve vettem, azóta nem is cseréltem rajta üvegfóliát. Annyi az egész, hogy jobb és bal oldalt is egy nagyon pici részen lejött a széléről az üvegfólia. De a régi telefonomnál is, 2,5 év alatt szerintem 1x cseréltem üvegfóliát. :D Szóval nálam nagyon ritka az, hogy leejtem a telefonomat és összetörik az üvegfólia.
5/7 anonim válasza:
Ha összetörik.
És mindig van a fiókban kettő tartalék.
6/7 anonim válasza:
nekem mostani telefonom sem volt üveg folia ,csak egy normális össze csukhato tok.
7/7 anonim válasza:
A bal alsó sarka fel van jőve, de nincs szándékomban cserélni.
A régi telefonom az egész életét lehúzta egy sima fóliával. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!