Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki tud segíteni sony...

Valaki tud segíteni sony ericsson w595 flashelésében?

Figyelt kérdés

Szóval azt szeretném, hogy a témákat a menüvel együtt tudjam használni. már kerestem goole-n és találtam is megcsináltam, de nem működött azt szeretném, hogy valaki részletesen leírná, hogy kell csinálni, lehetőleg akinek már sikerült.

Köszönöm!

2010. júl. 26. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Flashelés az a szoftvercsere. Amit te akarsz az meg a flash menü. Ha gyári független a telód akkor valamit elrontottál, mert mennie kell, de ha szolgáltatós akkor fel kell tenned egy gyári szoftvert (ez már flashelés). forum.se-portal.hu és keresd az A2-es telefonok flashelésével foglalkozó topicot.
2010. júl. 26. 15:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Eredeti szoftver van, rajta de ez valahogy akkor sem meg, de lehet, én rontok, el valamit nem tudom.
2010. júl. 26. 15:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor vagy rossz helyre másoltad be vagy nem rendelted hozzá a témához az .swf fájlt.
2010. júl. 26. 15:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen az volt a baj Köszönöm szépem!
2010. júl. 26. 16:04
 5/10 robi0908 válasza:
nekem az a gond,hogy szeretném megtudni hogy melyik az a (swf) fájl és a helyzet ugyan az hogy nem tom hogy kell rárakni a flash témát.Ugyanakkor azt is tom hogy thm fájlt is fel kell rakni a telefonra,csak hogy akárhogy csinálom rárako meg minden csak gond az hogy nincs a telefonon vagy nem tom hogy hova rakja:(seggíts)
2010. dec. 24. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha neked is W595-öd van akkor így: [link]
2010. dec. 24. 15:25
 7/10 robi0908 válasza:

kössz és tudnál segíteni abban is hogy hogy tegyem rá ?

Légyszi kössz:)

2010. dec. 24. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Most nem azért de elolvastad amit ott leírtak?
2010. dec. 24. 17:26
 9/10 robi0908 válasza:
tudna valaki segíteni az (xs++)-ban.ARRol hogy kell témát tenni a telefnra??
2010. dec. 25. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha elolvasnád a linken szereplő leírást akkor simán meg tudnád csinálni. A2-es telefonokkal meg nem működik az XS, használj A2 uploadert.

Az swf fájlokat tpa/preset/system/desktop/flash ide kéne bemásolni (de ez is ott van benne a leírásban csak ki kéne nyitnod a szemedet és elolvasni) A témához hozzá rendelni az swf fájlt amit a leírás sora szerint: Ekkor még nem vagyunk kész, ha a menühöz nem volt téma, akkor nekünk kell beleírni abba a flashmenüt ez alapján: viewtopic.php?f=75&t=9215 a linken szereplő oldalon tudsz megcsinálni. A témákat meg már utólag a szokásos módon is felteheted adatkábellel a themes mappába.

De ha arra nem vagy képes, hogy elolvass egy leírást akkor inkább hagyd az egészet.

2010. dec. 25. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!