Milyen gyakran cserélitek a telefont? Megvárjátok ameddig működik és kuka lesz, vagy pl 2 év után beszámítással lecserélitek?
Én addig, amíg be nem krepál teljesen. Szeretem a kütyüimet, hogy kiismerem magam rajtuk, valahogy hozzám nőnek :) Annyi, hogy mikor elkezd gyengélkedni, akkor mindent elmentek róla, hogy semmi se vesszen el (meg egyébként is kb csak a számok és a képeim a fontosak, ezeket mindig átrakom gépre).
A legelső mobilom egy kis rózsaszín Samsung volt, majdnem 6 évig használtam, 4 éve, hogy lecseréltem, de sztem most is életet lehetne lehelni belé, csak már tényleg nagyon öreg szegény. Aztán volt egy Samsung Alphám, azt használtan kaptam, majdnem 2 évig még működött is, de a végére már nagyon rosszul, azért cseréltem le, mert muszáj volt.
Iphone-t hasznalok, ha addig akarnek varni, amig teljesen el nem romlik, sosem vennek uj telefont :) De nem cserelgetem gyakran. Osszesen haromszor vettem ujat az elmult kb 10 evben, 3GS-rol valtottam 6S-re, bar a ketto kozott volt kb egy eves idoszak androidos telefonnal de azt nem szamolom, aztan a 6S-rol 8-ra.
Szinten felhoben tarolok mindent, nem kell az adatok miatt aggodni.
mostani telefonomat 4 ėv multån cserėlem le mert mår le fagy random időkben be lassult pedig lassan semmi nincs rajta .ugyhogy åt megy pot telefonak ,ha valamiėrt kellene,csak telefonålåsra.utodjåt is 3-4ėvig tervezem hasznålni,
kinötem abbol korbol hogy ėvente cserėljem telefonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!