Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg gw 620 vagy az lg optimus...

Lg gw 620 vagy az lg optimus a jobb?

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 08:34
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
LG egy hulladék az egész, bármelyikről beszélünk (legalábbis telefonok körében)
2010. júl. 26. 08:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

8:50-esnek:

Hány lg-d volt h ennyire utálod?? Csak mert senki nem ír semmi indoklást h miért szar ez meg az, csak ócsárolja, szerintem tök tuti telcsi...

2010. júl. 26. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Optimus
2010. júl. 26. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

Másodiknak üzenem!

Egy volt, több nem lesz az tuti. Feleségemnek most is az van, na itt végérvényesen eldöntöttük többet nem veszünk, szarakodik minden rajta, akksitól a telóig minden. És hát ismerősöktől is hallottam egy két dolgot. Egy kalap sz@r az összes. Az LG nem tud telefont gyártani, maradjanak mondjuk a tévéknél (bár abból is samsungot vennék).

Első voltam

2010. júl. 26. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
GW620-mert androidos :)
2010. júl. 26. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

Optimus,mert androidos :)

Üzenem az utolsó gyökérnek

2010. júl. 26. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:

utolsóelőtti vagyok. bazosapjaf.szának üzenem, hogy nem vagyok hülye, mind2 androidos, tudom, de gw620+szebb is szal nálam ez alapján :P

am. már nagyon ráduntam bazosapjaf.sza. Avval dicsekedsz állandóan az ÖSSZES kérdésnél, h 1htc hd2-d, meg 2ájfónod van, meg h összvissz már kb 7ájfónod volt.

De persze hasznos választ soha sem adsz+hülyeségeket kérdezel...:D

2010. júl. 26. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:
53%

Az,hogy szebb szerinted az nem lényeges,mert a kérdező szerint nembiztos,hogy az tetszik.Nekem eddig csak optimus volt a kezemben,de jó gép,viszont most a gw620 jobb mivel qwerty-s és nem azért mert szebb.

HD2 A LEGJOBB

2010. júl. 26. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!