SOS! Mi lett a telefonommal? Mit jelent az, hogy készülékkezelő (vagy készülékkereső? ) által zárolva?
Sértő üzenet?
Nem lehet, hogy lopott az a telefon? :)
"ott volt egy sértő üzenet a képernyőn ... rengeteg emberrel haragban vagyok"
hát akkor téged alaposan megszivattak.... sajnálom
próbáld meg megtudni ki volt az és békülj ki vele - hátha feloldja.
csinálj magadnak saját fiókot és használj kétlépcsős azonosítást a későbbiekben.
A szóban forgó Google-fiókba máshonnan (számítógép vagy akármi) beléptél már és módosítottad a jelszót?
Nem mondom, hogy az idegen feltétlenül járt ott, az is lehet, hogy nem ismeri a jelszavad egyáltalán.
Elképzelhető ugyanis egy másik trükk, amivel kiszúrtak veled, de nem akarok tippet adni.
Sajnos vége, újraindítottam, és magától hard resetelődött a telefon, minden képemet, screenshotomat, saját fájlomat magával rántva...
Van saját fiókom, erre a fiókra egy közös YouTube csatorna van csinálva, ezért van meg kettőnknek. A jelszót néha lecseréltük, de nem írtuk fel sehova, nem mondtuk meg senkinek, szóval nem értjük, hogy mi történhetett. Tavaj volt egy botrányom az interneten, és azóta több 100 ember gyűlöl már... Nyilván van köztük pár hacker is, volt, aki sértő e-maileket írt nekem, persze hogy ismeretlen, hiszen, csak a neten talált rám. Mindegy, azt hiszem, hogy tanultam a hibámból, illetve van egy ismerőse anyukámnak, aki meg tudja próbálni visszahozni a törlődött micro sd fájljait... Remélem, hogy ilyen többet nem fordul elő. Legalábbis egy darabig biztos nem, mert most egy időre nem is akarok okostelefont látni, ezért egy régi (nem okos) mobilt használok.
Valamelyik gépeden ott hagytad a jelszavad meg az e-mail címed, vagy valahonnan kiderítették.
Ez lopás megakadályozására van kitalálva, azért tudta magával vinni az összes adatot a telefonod.
Tipp: változtass jelszót, és havonta csinálj legalább biztonsági mentést (backupot) a telefonodról, így ha gáz lenne, az adataid vissza tudod tölteni a telefonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!