Iphone 6s vagy 8? (melyik érné meg jobban? )
Figyelt kérdés
A barátnőm eladja az iphone 6s-ét és 40k-ért venném meg tőle, ami persze jó ár, de mégis egy két éves telefonról beszélünk. Úgy voltam vele, hogy majd úgyis most kijön a 9 és azt akarnám megvenni. De sajnos a vírus miatt késik az új iphone bemutatása.
Egy másik ismerősöm a 8-asát akarja eladni 90k-ért, ez szerintem kb másfél/két éves. De ha most megvenném azt akkor persze nem költenék majd a 9-re.
Melyik érné meg jobban? Iphone 6s és majd később váltás 9-re, vagy inkább ennyiért a 8-as?
2020. márc. 22. 08:52
2/3 anonim válasza:
Hosszútávon mindenképp az újabb modell éri meg, ez mindenhol igaz, az iPhone-nál hatványozottan. A 9 valószínűleg nyáron fog piacra kerülni, én erre a pár hónapra nem költenék 40 000 Ft-ot egy 6s-re. De az is biztos, hogy a 9-et jóval tovább tudnád használni, mint a 8-at. Végsősoron a te döntésed, de ha majd 9-et akarsz, akkor szerintem nem érdemes iPhone ra költeni, azt a pár hónapot kibírnád egy olcsóbb androidossal is.
3/3 anonim válasza:
Az iPhone 6S nem 2 éves hanem 5...
Értelem szerűen jobban megéri az iPhone 8!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!