Azt írja, az eszköz tárhelye megtelt, hiába tisztítom, mit tehetek?
Van egy Samsung telefonom, 4 éves, és pár hete elkezdte ezt csinálni, hogy megtelt a tárhely. Hiába tisztítom mindig, törlöm az adatokat, szemeteket, stb. amint megcsinálom, másnap felugrik az ablak, hogy elfogyott a tárhely. Semmi alkalmazás nincs rajta, egy messenger van, de az a memóriakártyán van. Ezen kívül képek, zenék vannak rajta, szintén a memóriakártyán. A telefon részén semmi nincs, üzeneteket mindig törlöm. Már nem tudok mit csinálni, mert a telefon része üres. Akkor miért írja ki mindig? Az a baj, hogy én nem ismerem rajta a programokat, és nem tudom mit lehet törölni. Egyszer úgy jártam, hogy olyat is letöröltem, aki kellett volna, és így nem működött semmi. Vigyem el szervízbe? Vagy mit lehet csinálni ilyenkor? Valaki járt már így? Tudna segíteni?
Köszönöm!
pl a WiFi File Transfer, vagy a WiFi File Browser is ilyen.
A netről szedd, le inkább a teljes verziót, ami a gogleplayen van az 300 megában korlátozza a fájl feltöltést.
"Meg én hiába állok neki törölgetni, ha egyszer NEM TUDOM MI A SZEMÉT..."
Factory reset.
Csak az marad ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!