Miért nem múködik az áruház Nokia Lumia 530-on?
A régebbi, 8.1-et használó Lumiákat semmi értelme megvenni. Nincs tamogatása, nincs semmije, döglött.
Lumia 950 XL-em van. Ezen WP 10 van, mai napig kap frissítést, de nincs rá messenger, nem megy a MÁV és a BKK Futár alkalmazás. Egy pár dolgot le lehet szedni az áruházból és minden funkciója működik, csak a gyártó elengedte ezt a Windows Phone dolgot és emiatt is érződik, h elavulttá vált ez is. A kövi androidos lesz, ez tuti.
Összegezve semmi értelme már windowsos telefont venni. Semmilyet... Pedig tényleg tetszik/tetszett/tetszene....
Nem érdemes Lumiát venni, de ezt írták már.
Én már 2016-ban szenvedtem attól, hogy egyszerűen NEM VOLT rá alkalmazás ...
Aztán a gari lejárta után egy héttel bedöglött, szereztem egy gagyi androidos telefont, majd összegyűjtöttem a pénzt egy Xiaomira.
De most vetél egy olcsó buta telefont mert alkalmazás nincs már rá frissítéseket sem kapsz rá .bocs mielött megveted utána néztél hogy lehete letölteni rá még appokat amik müködnek is stb ? Gondolom nem mert akkor nem itt kérdeznéd hogy mért nem müködik Windows Áruház.
Nekem volt Lumia 520 munka helyemtöl kaptam ,de mikor még müködöt a Windows Áruház is utáltam ,buta telefonhoz okos volt,okos telefonhoz mérten buta .ahogy lehetett vetem magamnak egy igazi okostelefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!