Usa-ban élek, t-mobilos előfiztetéses mobilom van. Ha hazajövök Magyarországra, itthon használhatom a telefonomat?
A férjemnek is ilyen van és amerikában egymást ingyen hivjuk, mert családi csomag. De ha én hazamegyek MO-ra,a férjem kinnt marad és hozom magammal a telefonomat, akkor ha őt hivom, az továbbra is ingyenes lesz, vagy akkor már nemzetközi hivásnak számit?
Illetve, ha MO-n vagyok és az öcsém hiv a magyar t-mobilos mobiljáról, az lesz nemzetközi hivás?
Egyáltalán tudom én Magyarországon használni az amerikai t-mobilos mobilomat? Itt is, ott is van hálózat.
külföldnek számít. vagy is ha ez az ingyen telefonálás úyg mond romingra nem terjed ki akkor arra plussz tarifa van. az öcséd mindegy hol vagy akkor is külföldöt hív majd.
biztos nem lesz kétfillér, én németben lakom és ha haza megyek van egy magyar kártyám amit használok, mert így olcsobb.
Értem. Köszönöm.
Akkor majd a férjem fog hivni a vezetékesen. 2 dolláros kártyával 1,5 órát lehet beszélni. Nem is fogom vinni a mobilomat.
Méghogy fizetni kell-e érte? Az nem kifejezés!
A férjednek hálózaton belüli, standard tarifa szerint kerül a hívás felszámításra, ugyanis az ingyenes hívás egyik feltétele az, hogy azonos hálózaton legyetek.
EMELLETT, ha idegen hálózaton használod a telefont TE IS FOGSZ FIZETNI a fogadott hívásért, méghozzá nem is keveset!
Ha a testvéred hív magyar számról, akkor ő fizeti a nemzetközi hívás díját, te pedig a roaming hívásfogadásért IS FIZETSZ!
Tehát cseppet sem éri meg használni itt neked az amerikai telefonod. (Arról nem is beszélve, hogy hálózatinkompatibilitás is előfordulhat, bár ma már nem igazán gyártanak olyan telefont, ami tudja a 2100 MHz-et, de az 1800-at nem, úgyhogy ez nem valószínű, de előfordulhat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!