Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Corbyt akarok venni...

Samsung Corbyt akarok venni szerintetek jó telefon?

Figyelt kérdés
Sokak azt mondják hogy rossz sokan azt mondják jó, és a facebook twitter alkalmazásért kell vmi net díjjat fizetni vagy az hogy van?
2010. júl. 25. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
pffff...ennél rosszabb kezelhetetlenebb telefont nemigen tudok mondani,ennél még a star is jobb.
2010. júl. 25. 19:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Internet kell mind a kettőhöz. Szerintem jó telefon, bár sokminden hiányzik belőle de most csak erre volt cash. Majd meglátjuk meddig bírja és majd akkor veszek mást.
2010. júl. 25. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Első ne zavarjon hogy 90%ban ua. a menüje mint az s5230nak
2010. júl. 25. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Tudom,mivel mind a 2 touchwizes szir-szar
2010. júl. 25. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy neked... Mit érdekel téged más telefonja? Amíg nem neked kell ezt használnod addig foglalkozz a saját dolgoddal
2010. júl. 25. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Mivel ez egy kérdés mindenki felé,igy leirhatom a saját véleményem te narkós.Igy jártál.
2010. júl. 25. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Lejárt lemez !
2010. júl. 25. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Jajj de nagy oltás volt, nembaj tudom hogy többre nincs eszed, de ez sem baj majd apuci vesz neked aki a satiot is vette
2010. júl. 25. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Satio nemjó,lassú és a symbian elavult rajta,a HD2 a jó htc sense nagyon jó,és a snapdragon proci is jól futtatja a windowsot és kapacitív.
2010. júl. 25. 21:49
 10/10 Zsocii válasza:

ÉLETEMRE ESKÜSZÖM, HOGY NE VEGYÉL CORBY-T!!!!!! nekem az van, és (1 éves garancia), a garancia lejárata után beszart!! én 2011. feb. 2-án vettem, és 2012. feb. 6-tól

Nincs: kamerája, fotózok, és azt írja amikor megnézném, hogy "nincs fájl"

össze-vissza ébreszt,

Néha (vagy inkább gyakran):

negatívra vált az egész,

a háttere befagy, így nem tudok belemenni se a menübe se a névjegyekbe, csak a gombokat veszi!!

szar találmány, ez a telefon!!!! az biztos!

2012. nov. 4. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!