A legjobb mobiltelefon 60000 forintig?
Nekem a telefonba az lenne a fontos hogy jól tudjak zenét hallgatni és jól fényképezze a betűket.(újonnan)
(Első sorban Nokia 5800-ra gondoltam de elég sok rosszat hallok róla ezért érdekel hátha van valami jobb telefon)
Elsősorban Nokia és Sony Ericsson telefonok érdekelnek(lg + samsung + iphone 3g + 2 ne mondjatok mert nem jöttek be egyedül a 3gs de az túl drága)
motosola VE66 (40.000.-)
nem érintőképernyős, de nagyon jó mobil. a füles csatlakozója bár miniUSB, de az alap füles is nagyon jó! a kamerája meg 5 megapixeles, jó vakuval. 5800 is jó mobil, de a kamerálya nem olyan jó.
motorola*
SE-t szerintem ne vegyél, ha van jó is az is általában megfizethetetlenül drága. előző
Az 5800 jobb mivel:
Nagyobb a kijelzője
Nagyobb a felbontása
Nyílt operációs rendszer van rajta
3.5jack szabványos kimenet van rajta
és kihangosítva megdöbbentően jól szól a dedikállt hangchip miatt.
1.5800xm 2.c905 3.ve66
Ezeket nemtudja a másik 2,viszont a ve66 nagyon jól szól kihangosítva.
én nem vennék nokia 5800-át...
a kijelzője rezisztív, tehát nyomni kell nem érinteni... (keress rá)
oprendszere lehet hogy nyílt, de felhasználói felületének élvezeti élménye gyajirlatilag nulla...
külsője ronda, túl vastag, bár ez szubjektív...
ára 50e forint ami egy 2 éves telefonnál drága (szerintem)
Az én véleményem a Samsung Galaxy Spica. Kijelzője kapacitív, Android, Szerintem szép...,olcsó, gyors...
Ez az én véleményem az, hogy a nokia 5800 egy kezdő, telefonokhoz nem értő felhasználónak való, annak aki azért vesz telefont ,mert az internetes 2 éves tesztekben azt olvassa, hogy jó telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!