Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lithium ionos telefon akksi...

Lithium ionos telefon akksi halhat így meg?

Figyelt kérdés

-nem éri sérülés(pl kalapács nem esik rá)

-még egészen jól megy, tehát mondjuk napi használat mellett merül 20-40% ot, és így a semmiből egyszer csak 0% ?

2020. márc. 15. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Akár így is tönkremehet, de ezt én nem látom túl valószínűnek. Mi történt, mit csinál pontosan?
2020. márc. 15. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges.

Függ a korától, a használat módjától és a töltési viszonyoktól.

De erről a kérdésben egy árva szó sincs, mintha mindegy lenne.

De nagyon nem az!

2020. márc. 15. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
A 'semmibol 0%' az pont a li-ion akkuk meghalasi modszere. Evvan, kuka.
2020. márc. 15. 17:41
 4/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
45%

A cella inkább csak lassan romlik, de a cellába integrált apró elektronikus védelem tönkremehet azonnal is.

Laptopakkut láttam már, ami megszűnt működni, pedig állítólag túl sok ciklus sem volt még benne. Cellák jók is voltak benne, de az elektronika örökre letiltott vagy elromlott, nem lett meg az oka.

2020. márc. 15. 18:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Vezeték nélküli töltő az ötletem,mást nem tudok. Egy blackviewp10000pro-hoz milyet vegyek? Van az a waffel alaku kis gömbőc gyorstöltő amire gondoltam. Nem akarom elhinni,egy régebbi telefonomnál meglátszott,hogy öregszik,gyorsan töltött,merült,ezzel meg ellátnám a fél várost...
2020. márc. 15. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Annyi,hogy egy kicsi súlyt szoktam rárakni,hogy töltsön,valahogy sikeresen elrontottam, ki szoktam néha fujni kompresszorral,de most valahogy egyik töltővel/kábellel sem tölt,az eredeti töltőjével mindig ment, na de csak pirosan világit. Mikor töltőre rakja az ember általában mutatja,hogy 0%,és tölt,aztán elsötétül a kép,na de ez itt nincs meg...
2020. márc. 15. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!