Miért nyílik meg magától a Google? (android, samsung galaxy A5)
1-2 percenként megnyílik a Google kereső és így használhatatlan a telefon. :( Nem a google chrome nyit meg random oldalakat, hanem maga a google kereső nyílik meg magától és ha már meg van nyitva akkor nem történik semmi.Ezért nem értem, hogy mi lehet, mert egy vírusnak, ami ezt csinálja nem látom értelmét.
Ami furcsa (legalábbis nekem), hogy ezt csak úgy hirtelen ma reggel kezdte, nem pedig egy hosszabb idő alatt rosszabbodott. Amikor rájön a hoppáré kikapcsolni se tudom normálisan mert se a kikapcsoló gomb, se a home gomb nem működik.
Amit legutoljára változtattam az az, hogy tegnap letöltöttem a skype-ot (<3távoktatás<3) és voltam fent public wifi-n.
Újraindítással már próbálkoztam, szervizre nincs pénzem (bár lehet a végén az lesz belőle).
A google-t már csak ritkán nyitja meg de a home és a kikapcsoló gombok már nem működnek egyáltalán. ;-;
Most azután kutakodtam, hogy hogyan tudnám kikapcsolni de nem tudom felhozni a boot menüt (a csak halkító és hangosító gombos kombináció nem jó a többihez meg kéne, hogy a home gomb működjön)
Nem nyomod meg mindig véletlenül 2szer a home gombot?
Csinálj egy gyári visszaállítasokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!