Van a TELENOR-nak egyenleg lekérdezési programja?
Figyelt kérdés
Én nagyon szerencsétlen vagyok müszaki vonalon, de régebben a Pannon-nál sikerült regisztrálnom magam, és meg tudtam nézni, mennyi pénz van a kártyámon.2010. júl. 25. 12:56
11/14 anonim válasza:
Barbarával a legteljesebb mértékben egyetértek.Ez a sok szerencsétlen cinikus lassan már elviselhetetlen.Vegyék tudomásul,az a baj az emberekkel,hogy akkor hülyék,amikor komolynak kellene lenni,és akkor komolyak,amikor nyugodtan lehetne hülyéskedni.Remélem,érthetően írtam le.
13/14 McKyleee válasza:
Hívd fel csak simán a 172-es számot és üzenetbe elküldi hogy mennyi az egyenleged viszont még LE IS VON!!! 90-95 FT-t
14/14 A kérdező kommentje:
Hogy jutottál ehhez a száz éves kérdéshez? Ráadásul ott van feletted a jó válasz.
2013. nov. 23. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!