Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A memória kártyámra ha teszek...

A memória kártyámra ha teszek valamit akkor nem tudom lejátszani mert nem támogatja a fájlt-t?!

Figyelt kérdés

Samsung C3050

2GB micro SD memória kártyám van

bármit amit a kártyára teszek azt irja ki rá hogy Nem támogatott fájlt

ha kamerázok és beállitom hogy a memoriakártyára mentse az anyagot akkor azt letudom még játszani ott ahol felvetem de utána mikor már megnézni akarom akkor azt irja ki hogy Nem támogatott média

megha zenét küldök rá akkor azt lejátsza ha a telefon memoriába küldöm de ha a kártyára akkor ki irja hogy Nem támogatott....

Ez miért lehet?

2010. júl. 25. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Formázd le a kártyát!
2010. júl. 25. 12:52
 2/7 A kérdező kommentje:

már soskzor megcsináltam a telefonon gépen meg ha a kártya olvasoval össze kötőm akkor elkezdi de a végén azt irja ki a

Windows nem tudta vérge hajtani a müveletet

2010. júl. 25. 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
SZEDD KI A TELOBOL MIDENT,MAJD HARD RESET
2010. júl. 25. 13:09
 4/7 A kérdező kommentje:

az mit jelent?

leirnád bövebben?

2010. júl. 25. 13:16
 5/7 anonim válasza:
Format a card nak és tuti jó lesz
2010. júl. 27. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
gyári állapot a telónak
2010. júl. 27. 11:53
 7/7 A kérdező kommentje:

heh? :D

irhatnátok részleteket is :)

2010. júl. 27. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!