Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lemerült a telefonom akkummlát...

Lemerült a telefonom akkummlátora teljesen, de most nem töltődik, ha töltőre rakom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem kis akksi van benne,de nem cserélhető. És nem is öreg.
2020. márc. 11. 17:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

a "nem öreg"-en mit értünk pontosan?

Egyébként litiumos akksinak nem tesz jót ha totál lemerül, meg az sem ha kisütik péleaul, bármekkora is a kapacitása.

szervíz, csere stb stb. -gondolom :/

2020. márc. 11. 17:46
 2/15 anonim ***** válasza:

dugd töltőre és hagyd úgy!

Ha nagyon le van merülve akkor nem mindig vesi fel azonnal a töltést.

nekem volt már, hogy fél óra után pittyent hogy elkezdett tölteni.

szal dug fel töltőre és hagyd had töltögesse.

ha 2-3 óra múlva sem tölt majd akkor pánikolunk! :)

2020. márc. 11. 18:03
 3/15 A kérdező kommentje:
1-2éves.
2020. márc. 11. 18:11
 4/15 A kérdező kommentje:
Volt hogy éjszaka töltőn hagytam, de reggel nem világított(kikapcsolva hagytam) Szerintem kicsuszott belőle. De remélem nincs gáz.
2020. márc. 11. 18:12
 5/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
73%

Voltak mostanában hasonló kérdések, laza, nem érintkező, illetve poros aljzat miatt.

Problémás esetben úgy kell letenni a telefont, hogy még akkor is töltsön, amikor már letetted, azaz ne mozduljon el.

Nekem mondjuk egy USB teszter is szokta jelezni az áramot.

2020. márc. 11. 18:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Amúgy kicsi súlyt rá szoktam rakni egy kisebb gömb alaku cuccra,tehát a kábel nem törött,semmi sem sérül. Így tölt. )))
2020. márc. 11. 18:30
 7/15 anonim ***** válasza:

de törött a kábel, csak belül.

próbáld másik kÁbellel! :)

2020. márc. 11. 21:00
 8/15 A kérdező kommentje:
próbálom másik kábellel,még nem él. Várom az órákat hogy leteljenek. Mikor töltőre rakom szokott felvillanni,hogy hány % on van,és aztán elsötétül a kép. Most csak a piros izzó világit,de nem mutat semmit.
2020. márc. 11. 21:49
 9/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%
Ha hibás az aljzat, cserélni kell. Vagy jobb esetben csak felvált a forrasztás a panelről. De ahhoz is szét kell kapni, forrasztani.
2020. márc. 11. 21:57
 10/15 anonim ***** válasza:

A piros LED világít rajta, jelezve hogy gyenge az akksi, kicsit tölteni kell rá, hogy életre keljen.

Hagyd így, esetleg másik kábel/töltő páros szóba jöhet...

2020. márc. 11. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!