Honnét tudok játékokat letölteni Samsung u900 soul-ra?
Szia!
Samsung telókra kizárólag csakis a Wapról letöltött java alkalmazások mennek (pl. játékok).
Látogass el a wapon pl. az erni.try.hu oldalra! Vagy keresgélj a Google-ban olyan wap oldalak után, ahol vannak Samsung-os játékok (is).
-iamgyuszy-
Módosítanék egy kicsit az előző hozzászólásomon:
Az interneten ráakadtam a következőre (idézem):
"
Sziasztok!
Megvan a tuti megoldása java feltöltéshez:
Minden játéknak külön mappát csinálsz, benne a jaddal és a jarral
beállítod a telefonon PC kapcsolatoknál, hogy kérdezzen csatlakozáskor,
összedugod a géppel, és kiválasztod a médiatárat. Ekkor a PC látja a telefont a sajátgépben,
és azon belül a Phone meghajtót. Jobb klikk, új mappa, mappa neve: Games
Ebbe a mappába bemásolod a jad és jar fájlokat tartalmazó mappákat
(ez azért jó, mert így törlésnél nem bántja a többi játékot továbbra is futni fognak)
ha végeztél lehúzod a telót, és jönnek a kódok:
*#6984125*#; (4)Bizalmas; master jelszó *#9072641*#;
(7)Tároló beállítások;
(2)Java DB frissítése;
Ennyi lenne, nekem Működik!
"
Innen származik:
De van ez is, ami végülis ugyanazt mondja... :
"
Mi sem egyszerűbb ennél (csak ismerni kell a kódot...)!
A telefonba beírod hogy: *#9998*4678255#
Ekkor a telefon kiirja hogy java Bekapcsolva. Innentől kezdve annyi a dolgod, hogy a telefon egyéb fájlok mappájába bemásolod a játék .jad és .jar fájlját. Ha .jad fájlod nincs, sebaj, a letöltés menüben találsz progit, amivel készíthetsz. A telóra fájlokat másolni sokféle képpen tudsz, akár Bluetooth-on is átküldheted a gépedről, de a PC-Studió segítségével is megoldható.
Ezután a telefonba belépsz az egyéb fájlokhoz és a játék .jad fájlján megnyomod a bal felső opció (amúgy menü) gombot. Ekkor megkérdezi hogy telepíted-e? Te igent nyomsz és már indíthatod is a feltelepített alkalmazást.
Samsung F330 java alkalmazások telepítése:
Először is kell hozzá néhány dolog, amit a menüsorban található "Letöltések" gomb segítségével tudsz letölteni a számítógépedre! Ha a letöltés megvan, akkor a következők szerint járj el:
1. Qualcomm USB aktiválása: Írd be a telefonba a következő kódot: *#0523# Feljön egy ablak. Ezután nyomd meg a # gombot négyszer. Egy kilenc elemű menüt kell látnod, aminek a legutolsó eleme a [9] Common. Nyomd meg a 9-es gombot, majd [6] USB Configuration, utána [2] Qualcomm USB [*] Ha sikerült, akkor ezt írja ki: "--> Qualcomm USB Configured. Plz Reconnect the Cable.0"
2. Installálás Windowsban: Kösd össze a telefont és a számítógépet az USB kábellel, a telefonon pedig a "PC Studio" kapcsolódási formát válaszd. A Windows ki fogja írni, hogy új hardvert talált. Manuálisan add meg neki az előzőleg letöltött Qualcomm USB driver könyvtárát, és installáld. Ezután még egy eszközt fel fog ismerni a Windows, a driver hozzá ugyanott van, ahol az előbb.
3. Java fájlok másolása a telefonra: Telepítsd, és indítsd el a BitPim-et a számítógépen.
3.1. Felül a menüben: Edit > Settings. Majd: Phone Type: Other CMDA Phone. Com Portnál van egy gomb, hogy Browse... Ott kiválasztod a Qualcomm Diagnostics Interface 3197-es eszközt, elvileg az elérhetőek listájában van (Available Ports).
3.2. Aztán View > View Filesystem. Erre bal oldalt a fában megjelenik a "Filesystem". Rákattintasz, és mellette meglejenik egy újabb faszerkezetes kezdemény, felül egy / jellel, amit meg is nyitsz. Pár másodperc után megjelenik a telefon mem&oacut
u700 java u900 ousl-ra is
Előrevetítem, nem lesz rövid. Viszont többekkel együtt nekem is sikerült, szóval nem reménytelen! :) Mivel nem találtam normális, részletes magyar leírást, és sokaknak gondja van ezzel, kitaláltam, hogy majd én megírom, hogyan kell Java programokat és játékokat telepíteni Samsung U700-ra. Az érkező kommentek alapján a módszer működik U900-as készülékeken is. Remélem, sokaknak hasznos lesz! Kezdjük is.
Hozzávalók:
* Samsung U700 vagy U900 telefon (állítólag Samsung Z720-szal is ez a teendő)
* USB adatkábel
* Qualcomm USB driver [letöltés]
* BitPim (a fájlműveletekre) [letöltés]
* JADMaker [letöltés] opcionális (ha nincs .jad fájlod, csak .jar van)
1. Qualcomm USB aktiválása
Írd be a telefonba a következő kódot: *#0523#
Feljön egy ablak. Ezután nyomd meg a # gombot négyszer. Egy kilenc elemű menüt kell látnod, aminek a legutolsó eleme a [9] Common. Nyomd meg a 9-es gombot, majd [6] USB Configuration, utána [2] Qualcomm USB [*] Ha sikerült, akkor ezt írja ki: "--> Qualcomm USB Configured. Plz Reconnect the Cable.0"
2. Installálás Windowsban
Kösd össze a telefont és a számítógépet az USB kábellel. A Windows ki fogja írni, hogy új hardvert talált. Manuálisan add meg neki az előzőleg letöltött Qualcomm USB driver könyvtárát, és installáld. Ezután mégegy eszközt fel fog ismerni a Windows, a driver hozzá ugyanott van, ahol az előbb.
3. Java fájlok másolása a telefonra
Telepítsd, és indítsd el a BitPim-et a számítógépen.
3.1. Felül a menüben: Edit > Settings. Majd: Phone Type: Other CMDA Phone. Com Portnál van egy gomb, hogy Browse... Ott kiválasztod a Qualcomm Diagnostics Interface 3197-es eszközt, elvileg az elérhetőek listájában van (Available Ports).
3.2. Aztán View > View Filesystem. Erre bal oldalt a fában megjelenik a "Filesystem". Rákattintasz, és mellette meglejenik egy újabb faszerkezetes kezdemény, felül egy / jellel, amit meg is nyitsz. Pár másodperc után megjelenik a telefon memóriájának teljes fájlszerkezete.
3.3. Belépsz a Media > Games könyvtárba. Ide kell bemásolnod a Java cuccaidat. Ajánlatos minden programot külön könyvtárba rakni (könyvtár létrehozása: jobbklikk a Games mappán a faszerkezetben, és "Make subdirectory...". Fájlok másolása: jobbklikk a jobb oldali üres területen, és "New file..."). A fájlokat egyesével kell felpakolnod. A .jar és .jad fájlok egyaránt szükségesek (ha csak a .jar van meg, akkor a JADMakerrel tudsz hozzá .jad-ot kreálni).
3.4. Miután minden fájl átért, zárd
"
Innen van a szöveg:
Nos, hát remélem segítettem... :)
Sok sikert!
Nagyon szívesen! :)
Remélem sikerrel jársz majd!
-iamgyuszy-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!