Milyen telefont tudtok ajánlani?
Szeretnék venni egy új telefont mert a régi már nagyon nem bírja. Olyan 50.000-100.000 környékén szeretnék
Pl 80.000 milyen jó telefonok vannak?
Gondolgodtam Huawei, Samsung, Xiaomi.
Melyiket a legérdemesebb választani?
Személy szerint, 100 alatt csak a Xiaomi játszik/ vagy használt.
Nem rossz márka se a Huawei se a Samsung, de alsó- és középkategóriában nem érdemes telefont venni tőlük.
Amit én vennék, az vagy Xiaomi Mi 9T lenne, vagy Note 8T.
Középkategóriában a Huawei volt eddig a legjobb. Amelyik modellen még van Google (P30 széria) azt érdemes megvenni, az újakat már nem.
Xiaomi sem rossz, de annak nem olyan kiforrott a menüje és érthetlen módon kispórolják a középkategóriás telókból az NFC-t, ami ma már elég alap.
Samsung minőségre jó, de ár/érték arányban rosszabb, mint a Huawei és a Xiaomi.
Xiaomi mostanában nagyon népszerű, de nekem személyszerint nem jön be. Viszont 100ezer alatt új/idei telefont nem kapsz a Xiaomin kívül és ezért népszerű a Xiaomi, mert 100ezer alatt is lehet tőlük kapni új telefonokat. Ha neked bejönnek, akkor azt ajánlom.
Viszont ha úgy vagy, mint én, hogy nem igazán jön be, akkor inkább spórolj még egy picit és vegyél egy kicsivel drágábbat, de más márkát.
Embere válogatja, hogy kinek melyik márka jön be. Van, aki a Samsungra esküszik, van aki a Huaweire, van aki az iPhonera. Te döntöd el melyik tetszik neked, de ha idei telefont szeretnél, nem olyat, amit pár éve dobtak piacra, akkor a Xiaomi játszik, mert az idei telefonok mind 100ezer felett vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!