Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem meg,...

Melyik telefont vegyem meg, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz a születésnapom, és gondoltam a félretett pénzemből ennek alkalmából lecserélem a 4 éves telómat (iPhone SE). Mindent egybe véve pár készülékről szeretnék megtudni személyes véleményeket, hogy melyik éri meg jobban: iPhone XS, XR, vagy 8. Nem tudom, hogy várjak-e a 9-esre, ha mondjuk az XS többet tud. Előre is köszönöm a segítségeteket!
2020. márc. 8. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Én már mindenképpen várnék a 9-re, állítólag kb 160.000 +ÁFA lesz az ára. Belsőleg meg A13 lesz benne, mint a 11 szériában, külsőleg meg úgy néz majd ki, mint az i8.
2020. márc. 8. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Utánanéztem kicsit, papírforma szerint április elején már kapható lesz.
2020. márc. 8. 14:33
 3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem ip 8 plus-som van,nagyon szeretem, Ezek közül én az XS-t választanám. :)
2020. márc. 8. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Üdv!

Én is várnék a hamarosan megjelenő iPhone 9-re.

2020. márc. 8. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!