Szerintetek iPhone 8 vagy iPhone X?
Figyelt kérdés
Most nem az anyagi részére gondolok, csak hogy szerintetek melyik legyen és miért. Előnyök-hátrányok is jöhetnek.2020. márc. 2. 16:40
3/6 anonim válasza:
A kettő közül az X, de inkább 11-et vennék vagy a hamarosan érkező 9-et.
4/6 A kérdező kommentje:
Most lehet írni a 11-et de azért írtam ezt a kettőt mert ez a max amit meg tudok fizetni egy telefonért. Szóval ha lehet akkor inkább ezekkel kapcsolatban írjatok.
2020. márc. 2. 21:57
5/6 anonim válasza:
Mennyiért vennéd az X-et? Újonnan hivatalosan Apple már rég nem forgalmazza. Ha nem tudod kifizetni a 11-et, akkor várd meg míg tavasszal valamikor megjelenik a 9-es iPhone. 150ezerbe se fog kerülni és majdnem eléri a 11-nek a teljesítményét és csak feleannyit kell adnod érte.
6/6 anonim válasza:
Elvileg jön a 9, de ha nagyon-nagyon sürgős, és a nagy méret nem probléma, akkor inkább iPhone 8 plus. Én anno 5s-ről váltottam erre a készülékre, és igen, nagynak tűnt, de megszoktam már. Furcsállom már, hogy hogy tudtam olyan kis képernyőt használni azelőtt.
Az iPhone 8 plus ismerősök tapasztalata, illetve interneten olvasott tapasztalatok alapján tovább bírja, mint az X. Ugyanúgy gyönyörű képeket készít a dupla kamerájával. Nekem nagyon bejön az arany szín is belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!