Vírus vagy talán egy bug szállta meg hajnalban a telefomomat?
Nem húznám az időt, itt is van a hajnalban megesett, felettébb kedves kis történet;
A legjobb barátnőmnek (és csak kizárólag neki) pontban 04:25-kor, amikor én bizonyosan aludtam, a messenger az alábbi üzenetet küldte:
Ez ássa ássa SS ássa ássa SS ássa ássa ássa SS ássa ássa SS ássa SS asszonka SS SS ássa SS asszonka SS ássa SS SS SS SS SS; SS SS SS SS SS SS SS SS esszel SS SS SS asszem eredetére esett árára árréssel asszem árréssel eeees sertésstratégia a Street se áradást a asszem áresést sertésstratégia ár Street sertésstratégia adását árréssel Street sertésstratégia stessz áresést a áresést a árért Street átadására a Street áresést a stessz a áradása adás arra áradást a áresést sertésstratégia Street a Street araszt sertésstratégia áresést Street Street sértésért áresést a Street a Seres a Street átadásra a Street áresést a a Street áttérést áresést a
A telefonom meglehetősen messze volt tőlem. Korábban nem fordult elő, hogy álmomban/félálmomban vandálkodjak. Általában mélyen alszok.
Az Avasat szerint nem fenyegeti veszély az eszközömet. A messenger/billentyűzet részéről lehet egy bug?
Vagy egy vírus/hacker áll mindennek hátterében? Érdemes egyáltalán figyelmet szentelnem mindennek?
Sajnos nagyon paranoid alkat vagyok.^^"
Előre is köszönök minden segítséget és elnézést ezért a bugyuta kérdésért!
További szép napot!
Vírus nem igazán csinál ilyet. Ha a billentyűzet bugol, akkor nem lép bele a messengerbe, választ ki egy embert írja le ezt neki és küldi ezt el, majd esetleg lép ki a beszélgetésből és zárja be a messengert.
Kicsit valamiért para ez nekem. Lehet valami vírus vagy kódolt üzenet, mert elég fura maga az üzenet.
Ha pl egy macska rá lép a telefonra megint elég kicsi a valószínűsége, hogy amit fent leírtam megcsinálja.
"sertésstratégia" - itt a mangalica maffia állhat a háttérben!!!!!! :DDDD
valami vagy valaki nyomkodta a billentyűzetét a telefonnak az meg próbálta kijavítani a beírt katyvaszt. Nincs valami állat otthon - rajtad kívül :DD kutty, macsek?
Ó, és azt is meg kell jegyeznem, hogy a telefonom képernyővel lefele volt fordítva.
De köszönök minden eddigi segítséget.
Esetleg egy jó vírusírtót valaki nem tudna javasolni? 😅 Az legalább megteremtené a hamis biztonságérzetet.
"a telefonom képernyővel lefele volt fordítva."
Akkor megvan. Bekapcsolva maradt a kijelző és szépen elnyomkodta magát a messengerig - vagy lehet, hogy a messenger volt utoljára megnyitva? - és belepötyögte a sok hülyeséget, és ahogy írtam a helyesírás ellenőrző meg kijavítgatta ahogy sikerült neki.
#6-os, én is gondoltam erre, azonban korántsem negy órakor mentem lefeküdni, és tettem le a telefont, hanem órákkal előtte. Ekkora már a képernyőnek zárolódnia kellett volna. De azért megmaradok ennél a magyarázatnál.
Ahjjj :D
Ennek az eshetőségnek jobban örülnék, de egyfelől józanabb nem is lehettem volna, másfelől én LEGJOBB barátot említettem. Ezt is csak azért emeltem ki, mert hátha mégis én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!