Van olyan iPhone szervíz ahol végignézhetem az akkumulátor cserét?
Ha jól tudom, Magyarországon összesen 4 hivatalos, feljogosított Apple szerviz van, akiknek van gyári támogatása és gyári alkatrész ellátása. Az összes többi hely magát nevezte ki feketén Apple szerviznek és utángyártott alkatrészekkel dolgoznak, mert az Apple eredeti alkatrésszel csak a saját hivatalos szervizeit szolgálja ki.
Hogy a négy hivatalos szerviz közül valamelyik beenged-e a műhelybe azt nem tudom, de szerintem sajnos nem.
A fenti kettő közül egyik sem hivatalos szerviz, és nincs gyári alkatrészük.
A hivatalos magyarországi szervizek:
Almárium-Pro – Budapest
Cím: 1132 Budapest, Váci út 30.
Nyitva tartás: H-P: 9:00-18:00
Weboldal: [link]
Almárium-Pro – Győr
Cím: 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky utca 24.
Nyitva tartás: H-P: 9:00-17:00, SZO: 9:00-12:00
Care Center
Cím: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00, Szo: 10:00-15:00
iCentre
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 77-79.
Nyitva tartás: H-P: 9:30-17:30
iSTYLE
Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 36.
Nyitva tartás: H-Szo: 10:00-21:00
Bővebb infó itt:
"A fenti kettő közül egyik sem hivatalos szerviz"
A közös bennük az, hogy a kérdező által adottt paraméterek passzolnak.
“És hivatalos aksit is raknak bele”
Lehet hogy mégsem passzol minden?
Teljesen mindegy mit írnak ki a honlapjukra, az ténykérdés hogy az Apple nem ad el eredeti alkatrészt független szervizeknek. Nem dolgozhatnak gyári új alkatrésszel, mert nincs nekik, ez ennyire egyszerű. Felesleges a honlapot olvasgatni.
Mivel márkafüggetlen szervizről van szó, feltehetően a honlapról idézett szöveg más gyártókra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!