Szeretném be méretni az el veszett telómat! De nincs meg az IMEI száma mert elhagytam a papirokat! Van e ilyen program amivel lehet ilyent csinálni? Linket kérek hogy le tudjam szedni! És csak a saját számomat tudom hátha úgy is be lehet keresni?!
Előszöris: TE ilyet nem tudsz csinálni, legfeljebb a szolgáltató. Szép is lenne, ha boldog-boldöogtalan tudná, hogy ki hol van...
Másodszor: aki megtalálta/ellopta a telefonodat általában kicsit okosabb mint te, és a kártyádat azonnal kidobja a kukába. Onnantól kezdve aztán kereshet a szolgáltató a számod alapján...
ez bűncselekmény!!!!!!!!!!4
az imei cim elváltoztatása !!!!
XD
Előző: az IMEI a mobil fizikai címe te nagyon hülye! azt nem tudod megváltoztatni mert bele van égetve!
15:55
Régen elég sok telefon volt, amibe NEM VOLT beégetve sem az "IMEI szám", sem az "eredeti IMEI szám", mindkettőt meg lehetett változtatni, pl Nokiákban. Ma nem tudom hogy megy, de gondolom vannak még ilyenek.
Kérdező: őszintén, mivel akarod azonosítani a telefont, a színével?:D Kénytelen leszel megkérdezni a szolgáltatót, milyen IMEI-számmal adták ki azt a telefont. Ja és bemérni is csak ők tudják. Ha akarják.
Én vagyok a hülye????Ha ennyire szőke vagy,akkor nézz utánna.
Imei hova van beleégetve?a firmwareba?
A telefont le tudod tiltani IMEI alapján. A szolgáltató nem fog nyomozást indítani, abban biztos lehetsz. Jelentheted a rendőrségen a lopást - sokat ők sem fognak vele foglalkozni. A számot természetesen kapcsoltasd ki, legalábbis a hívásokat le tudod tiltani az ügyfélszolgálaton, legalább számlát nem csinálnak.
És az IMEI szám átírható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!