Itt ülök Budapest belvárosában egy irodaházban, ablak mellett. Egy vonal van a telefonon, használhatatlan, telefonálásra és netre egyaránt. Teljesen világos, hogy be fog dőlni a Digi “mobilszolgáltatása”. A rajongói még is kardoskodnak, hogy milyen jó ez, meg hogy ingyenes. Ingyenes, most még. De olyan is.
Olyan helyen vagy, ahol még nincs kiépítve a hálózat és nem működik? Nahát. Add nekem a kártyát, ha annyira rossz.
2020. febr. 28. 15:31
12/34 anonim válasza:
Mi azèrt haragudtunk meg rájuk nagyon mert lakhelyhez kötik hogy kötnek-e szerződèst. Hiába van lefedettsègük ott ahol 7 napból 5-öt töltesz, ha a lakhelyeden nincs lefedettsègük nem adnak kártyát. Tesóm szegeden kollègista ès hiába vagyunk invitel azaz már digi ügyfelek nem kapott kártyát mondván hogy ez a szabály.
2020. febr. 28. 16:09
13/34 anonim válasza:
Nem vagyok kimondottan DIGI-fan, de azért na...
Én iPhone XR-en használom, Telekomos előfizetés mellett. Azon ,,csak” 3GB net van, így nagyon jó a korlátlan. Viszonylag jó a lefedettsége, de ha mégsem, akkor 5 másodperc alatt átváltom a netet a Telekomra, de akár engedélyezni is tudnám, hogy az erősebbet használja.
Az iskolánk alagsorában speciel a Telekom szinte 0, a DIGI pedig fullos. Mindezt úgy mondom, hogy a hivatalos lakhelyem városában NINCS lefedettség (édesapukámnál van, így lehet nekem is).
hisz Dácsiát is lehet kapni újra, majd a csöves román mobil is működni fog valamikor
2020. márc. 27. 11:25
16/34 anonim válasza:
na mivan Digi fanok?
hol van az évek óta emlegetett színvonalas mobil szolgáltatás?
ja hogy már vezetékes oldalon is folyamatosak a panaszok? :D
2021. febr. 13. 18:21
17/34 anonim válasza:
Ennyi örömöd legyen.
2021. febr. 13. 19:28
18/34 anonim válasza:
#17 azért megmagyarázhatnád hova tűnt a híres Digi világuralom
2021. febr. 13. 19:49
19/34 anonim válasza:
Hahooooo Digi Fanok!!!
Tessék mondani, mi a helyzet? :D
2021. ápr. 29. 10:52
20/34 anonim válasza:
#20 Teljesen jól működik, havi 1000 forint ellenében nem találsz még egy szolgáltatót ennyi nettel. Vannak lefedetlen területek (pl. nálunk otthon és a pároméknál, pont egy olyan kis részen laknak Budán, ahol nincs), de ettől függetlenül rohadt jó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!