Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Enyire gyenge a gps az 'N95'be...

Enyire gyenge a gps az 'N95'ben? (többi lent)

Figyelt kérdés
N95ben télleg ilyen gyenge a gps, vagy valamit én csinálok roszul. ugyanis akár a telefon helymeghatározójában vagyok vagy a Garmin gps progiban mire műholdat talál és tudnék navigálni. vagyis a teló. addigra kinő a hajam 3x ugyanis pl a garmin mindig kiirja hogy "várakozás a jobb gps pontosságra" és egy jónagy zöld csík méri gondolom a pontosságot. multkor már sikerült egyszer szobám ablakában volt vagy 40percig és a zöld majdnem betöltve. és uttána bejött. örültem is neki, mindenki mondja hogy szabad ég alatt kell ott még sosem sikerült várnom 40percet. hogy lehetne megoldani hogy ne legyen ilyen nehéz a csatlakozás? pl nemlehet lejjeb venni a gps pontosság határát hogy pl már kisebb pontosság mellet navigáljon? vagy esetleg hogy gyorsabban kapcsolódjon. köszi előre is de már kétségeim vannak a gps tudása felett.
2010. júl. 24. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy nem lehet, gondolom agps van benne és a gyártó kihagyta a szoftveres QucikGPS támogatást, mely előre letöltené 3-6 napra a műholdpályákat, így sokszor félórát is várni kell, de ez nem olyan nagy hátrány. Általában beülök az autóba és mire olyan helyre jutok, amit nem ismerek, úgyis eltelik közel fél óra, utána már szépen navigál. Ja, és épületekbe persze, hogy nem működik.
2010. júl. 24. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.. Nekem például egy Samsung i8910 Omnia HD-m van és tudtommal abban is "a-gps" van..

Én nem kértem le a műhold röppályáit, de így is maximum 5 perc kell a telefonnak ahoz, hogy stabil GPS jelet találjon.. Bár én nem Garmin-t, hanem NDrive-ot használok..

Pedig régebben azt hallottam, hogy az N95 is gyorsan talál GPS jelet..

2010. júl. 26. 21:53
 3/5 bp1985 ***** válasza:
Nekem volt n95-öm, tesómnak meg az van, semmi baj nem volt a gps-el. Gyors volt nekem is, tesómnak is gyors. 1 perc alatt bármit behozott.
2010. júl. 26. 23:42
 4/5 A kérdező kommentje:
és hogy kell lekérni a műhold röpppályáit ?:):D
2010. júl. 27. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem Samsung-om van, de nállam a főmenüben van egy GPS mappa.. Azonbelül nekem "GPS +"- al jelzi azt, hogy le tudnám kérni a műholdak röppályáit..
2010. júl. 27. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!