Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Állandó térerő problémám van,...

Állandó térerő problémám van, voltam a szolgáltatónál, nem náluk van a hiba. Mi lehet a baja? Részletek lent. (Samsung)

Figyelt kérdés

Telefonom típusa: Samsung Galaxy J3 (2016)

A telefonomnak ránézésre semmi baja, mindig van térerőm...egészen addig amíg telefonálni nem szeretnék, vagy engem hívnának. Akkor leugrik 1 csíkra, vagy teljesen elmegy és kiírja, hogy nincs szolgáltató. Nem tudom a mobilnetemet sem használni, csak wifivel tudom használni a telefont. Voltam bent a t-mobileba, megnézték és elvileg minden rendben. Kaptam új sim kártyát, de még mindig fent áll a probléma.

Frissítettem rajt mindent, gyári adatokra is visszaállítottam, de a probléma még mindig fent áll.

Azt mondták a telekomba, hogy lehet, hogy a telefonnak van baja... Találkozott valaki hasonlóval ? Szombatig nem tudok eljutni mobil szervízbe.

2020. febr. 25. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

sajnos nagyon rossz minőségű benne a spreadtrum soc

anyámnak is ilyen volt, ott ahol nekem max volt a térerő, neki csak a fele

2020. febr. 25. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Épületen belül vagy kültéren tapasztalja? A szolgáltató épüteten belül, illetve közvetlen közelükben nem vállalnak garanciát, mert sok dolog árnyékolhatja a jelet.
2020. febr. 25. 19:15
 3/6 A kérdező kommentje:

Bárhol próbálom ez az eredmény. Szabad ég alatt, lakásba, más városba... Eddig teljesen jó volt, pedig már 4 éves lesz a telefon :S

Úgy gondolom, hogy nem a szolgáltató hibája, mert mással nem fordul ilyen elő a környezetembe.

2020. febr. 25. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon gagyi ez a telefon, cseréld le.
2020. febr. 25. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A hiba oka: Samsung

Én az életbe többet nem veszek SEMMIT amire az van írva hogy samsung ! Nekem, a családomnak, az ismerőseinek is van egy rakat negatív tapasztalata az "sos teletárhely törölj mindent", akksi gond, térerő probléma és egy csomó más egyéb $z@rsága miatt.

2020. febr. 26. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem az a baja, hogy Samsung, hanem, hogy régi és gyenge. Alsókategóriás telefon, csoda, hogy elment 4 évig egyáltalán. Nem érdemes vele foglalkozni, a javítattása többe kerülne, mint amennyit ér a telefon.
2020. febr. 26. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!