A Motorola akkor most kínai cég?
Kínai.
Lenovo
Típus nyilvános vállalat
Alapítva 1984
Székhely Peking, Kína
Vezetők Yang Yuanqing
Alapító Liu Chuanzhi
Iparág számítástechnika
Forma nyilvánosan működő részvénytársaság
Termékek számítógépek, beleértve az IBM márkanévre hallgató PC-k és laptopok, táblagépek és okostelefonok.
Árbevétel Növekedés16,4 milliárd USD (2008)
Alkalmazottak száma 26 341 fő (2011)
Leányvállalatai
Motorola Mobility
LenovoEMC
Tőzsde Hong Kong Stock Exchange
Forrás: wikipedia
"Ott gyártják, de a minőségbiztosítás USA."
De a kérdés nem erre vonatkozik.
Leegyszerűsítem: hol landol a vételár, melyik országban.
Mégis mi bajod a kínaiakkal??? Nem elég hogy szegényeket sújtja a korona vírus, akkor még Te is ellenük vagy?!
Nem szeretnéd támogatni a kínai gazdaságot. Te vagy az, aki pár éve ugyanebben a kategóriában ugyanezzel jött? "Sem politikai, sem pedig erkölcsi okokból" Aztán kommentjében egész litániát írt a régi kínai barbár szokásokról (mint ha ez ide tartozna)! Ha Te vagy az, akkor jó lenne végre abbahagyni ezt a megszállott baromságot, és végre ép ésszel a jelenben gondolkodni!
Egyébként a Motorola amerikai cég, így ha még esetleg licenc alapján Kínában is készülne, a fő profit akkor is az amcsik markát üti! Vagy ott van az Asus, ami tajvani márka, Tajvan pedig semmiféle kapcsolatban nem áll Kínával!
És bármennyire is furcsa, én meg ezeket írom teljesen komolyan!
Nem én voltam akiről beszélsz, utolsó.
Szimplán ellenszenvesek nekem, és szeretnék távolságtartó lenni velük szemben. Ezt a koronavírusos dumát meg hagyd már, ennyire ne kajálj be mindent! Ez nem egy mindenkire lesújtó valami, amúgy meg az egész világot érinti, nem csak Kínát.
Elhiszem, hogy vannak jó ár/érték arányú cuccaik, pl: Xiaomi is, de akkor sem vennék tőlük semmit, ha a legjobb alternatívát nyújtanák. Nagyon sok dologban nem tartom jónak, amit csinálnak, pl. éhbérért dolgoztatni, hatalmas hulladéktelepek, kommunizmus stb. Meg amúgy is a gazdasági versenyben sem hiszem hogy jó, ha megelőznék az USA-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!