Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Domino feltöltéskor kapott 50...

Domino feltöltéskor kapott 50 perc feltöltési bónusz hogyan vehető igénybe?

Figyelt kérdés

Hamarosan lejárna a domino kártyám, fel fogom tölteni, de elolvastam, hogy 50 perc feltöltési bónusz jár az első 7 napra.

Ez azt jelenti hogy feltöltés utáni héten az első 50 perc telefonálás hálózaton belül ingyenes????

Vagy nem?

És ha igen mit kell tennem, hogy igénybe vehessem?

Elmondom miért kérdezem!

Legutóbbi feltöltéskor is volt ilyesmi, és úgy voltam, hogy akkor az adott percnyi beszélgetés erejéig ingyenesen hívhatom a családtagjaimat és néhány telekomos barátomat... De még csak meg sem közelítettem azt a max. időt, az összes hívásomért fizetnem kellett annyit amennyi a domino csomagom ír. MÁr a feltöltés utáni első hívás után csekkoltam az egyenlegemet, és bizony fogyott, ahogy normál esetben!

Akkor mégis mit jelent az 50 perc kedvezmény?

HOgy csináljam a feltöltést, hogy most felhasználhassam???????????????,

2020. febr. 24. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Ha az egyenlegeddel kapcsolatosan problémád merülne fel, fordulj az ügyfélszolgálathoz bizalommal.
2020. febr. 24. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
A Telekom honlapján vagy az alkalmazásban kell tölteni hozzá. Más helyen történő feltöltéskor nem jár.
2020. febr. 24. 10:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Online, saját profilomba belépve töltöm fel nyilván. Legutóbb is jött sms, hogy sikeres feltöltés, meg hogy enyém a bónusz. És mégse...

Azért kérdezek itt, hogy aki tudja, mert volt már hasonló szituban és rájött a megoldásra, annak válasza hasznosabb, mint vacakolni a Telekomos ügyfélszolgákkal.

2020. febr. 24. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"1. A Bónusz kedvezmény aktiválását egyszer kell elvégezned:

SMS-ben küldd a +BONUSZ kódot a 1414-es számra arról a hívószámról, amelyre a bónuszt szeretnéd, majd várd meg a visszaigazoló SMS-t, vagy...

Ügyfélszolgálatunkon keresztül a 1414-es telefonszám felhívásával, vagy...

Kérhetsz segítséget személyesen bármelyik üzletünkben! - Üzletkereső

2. Tölts fel legalább 3000 Ft-tal! Feltöltés után SMS-t kapsz."

Forrás:

[link]

2020. febr. 24. 18:05
 5/6 anonim válasza:
100%
Ugyanez a problémám. Kaptam 50 percet ,a Telekom alkalmazásban írja is h 7 napig felhasznalhatom,és minden percért veszi le a pénzt azóta is! :@ ki van ez találva....
2021. márc. 26. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Mi nem tudjuk megjavítani neked, de az ügyfélszolgálat talán igen.
2021. márc. 26. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!