Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti is kaptatok ma reggel...

Ti is kaptatok ma reggel ilyen értesítést? Telefon megkeresése értesítés.

Figyelt kérdés
Rákattintani nem lehetett. Ahogy olvasom neten, sokan kaptak reggel ilyen értesítést. Szerintetek mi lehetett?

2020. febr. 20. 07:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2020. febr. 20. 08:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Énis kaptam, azt hittem feltörték a account-omat, vagy ellopták a laptopom, de aztán megnyugtattam magam. Ha másnak is volt ilyen, akkor gondolom valami hiba.
2020. febr. 20. 08:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb nekem is volt ilyen, meg kettő darab 1-es szám alatta.
2020. febr. 20. 08:47
 4/9 Wadmalac ***** válasza:
100%

Valószínűleg minden, legalábbis minden még aktív szoftverfrissítés alá tartozó Samsung megkapta.

Valami központi Samsung fejlesztői pingelés lehetett, ami tévedésből ki lett küldve mindenkinek.

Nekem is megvolt.

2020. febr. 20. 09:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Samsungok kapták.
2020. febr. 20. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2020. febr. 20. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Köszi hogy megnyugtattál :) Azt hittem lopott telefon, fél éve vettem kb. használtan, de dobozzal, tartozékokkal és jótállási papírral együtt.

Keresgéltem amit küldtél, csak német oldalakra vezettek, de google átfordította hogy mindenkinél ez kiugrott:

[link]

vagy

[link]

2020. febr. 20. 10:53
 8/9 Wadmalac ***** válasza:

Jaja, ennyi, valaki a fejlesztő részlegen mellékattintott és véletlenül szétküldte a push üzenetet.

Semmi gondot nem okozhat.

2020. febr. 20. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:
2020. febr. 20. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!