Honnan éri neg telefontokot vásárolni?
Figyelt kérdés
AliExpress-ről megéri telefontokot venni vagy nem? Gondolok itt az anyagára STB.2020. febr. 19. 15:42
1/4 Trevor. válasza:
Ha olyat veszel, amit már sokan megvettek előtted és jókat írnak róla, akkor igen. Most is Alis tokot használok, kb. 1000 Ft volt, de nagyon jó minőségű és jól illeszkedik.
2/4 anonim válasza:
Hát garanciát érvényesíteni nem egyszerű. Szerintem megbízható hazai Webshopból vegyél lehetőleg gyári garival.
3/4 anonim válasza:
Bocsi nem tokot értettem hanem mobilt. Tokot persze, csakis onnan
4/4 A kérdező kommentje:
Okés köszi! Mert olyan jó kis tokokat láttam, és még olcsó is. Nézegettem magyar webshopokat de 3000 FT egy telefontokért szerintem sok.
2020. febr. 19. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!