SOS! Galaxy A3 (2016) -os domino feltoltőkártyás telefonomnak nem tudom a *102# hívassal lekérdezni az egyenlegét. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most toltottem felertesitest sem kaptam ahogy eddig és lekerdezni se tudom.
Telekom alkalmazast irnak uzenetben, ami nekem fent van és korabban sose volt gond. Jo lenne segítség. Lehet, fel se toltottem a telot? Elveszett a penzem?
2020. febr. 18. 18:06
1/4 anonim válasza:
Nem veszett el. Hívd fel a 1414-et (ingyenes) és mondd azt Vandának, hogy "egyenleg lekérdezés".
2/4 A kérdező kommentje:
Bocs azt a vandat vegig hallgattam 1darabig aztan nem jutottam semmire.
2020. febr. 18. 18:24
3/4 anonim válasza:
*111#
Önkiszolgáló USSD kóddal is lekérdezhető az egyenleg.
(A *102# -et valami érthetetlen oknál fogva meg akarják szüntetni...)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom. Vegul kiderult h az okos teloknal már csak Telekom alkalmazasbol tudom meg az egyenleget. Anyám buta telojan mukodik a *102#
jo nagy hulyeseg
2020. febr. 19. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!