GUEST_VENDEG nem enged bejelentkezni?
Figyelt kérdés
Most a jelszó 1C1LTVAV (én úgy tudom)és amióta ez van nekem nem működik. Az előző három hónapban jó volt, most meg nem veszi le a felkiáltójelet a WiFi mellől. Az osztályban mindenkinek jó rajtam kívül. Nem használom amúgy a telefont se órán csak öt perces szünetbe néha ha valamit meg kell nézni még a 20perces szünetben szoktam hogy nem unatkozzak 😀 Tudjátok miért nem működik?2020. febr. 13. 14:39
1/3 anonim válasza:
Órán ne telefonozz hanem tanulj. És szünetbe se telefonozz, hanem beszélgess, barátkozz. Otthon lehet telefonozni, de inkább a családdal foglalkozz.
2/3 anonim válasza:
Nah és megjelent a bölcs ember, aki megmaradt a 80-as évek beli hitében és jobban tagadja a civilizációt mint az idegenek létezését...
Kérem, ez már 2020 #1-es ha nem vetted volna észre...
Egyébként kedves kérdező, valószínűleg jelszót változtattak és ezért nem tudsz felcsatlakozni a hálózatra!
Üdv. BM
3/3 A kérdező kommentje:
#1 Direkt írtam, hogy nem telózok órán, és szünetekbe is ritkán (akkor is összeülve a többiekkel) használom. A többit a #2-es irta (köszi innen is).
2020. febr. 13. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!