Ez miért van? telefonomon a CM tisztító mindig kitakarítja a junk fájlokat, de csak egy rêszèt. Nem tudja mindet leszedni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 10:40
1/9 A kérdező kommentje:
Bocs, elírtam!
CM master a neve. De ugyanez van a CCleanerrel is vagy kitisztítja telefont vagy csak Látszóla
2020. febr. 13. 10:58
2/9 anonim válasza:
Felesleges az összes ilyen "tisztító" app.
3/9 anonim válasza:
Hali, nem tudom, hogy milyen telefonod van. Az újabb androidok már önmaguktól megoldják ezt, illetve a samsungnak van saját fejlesztésű eszköz karbantartója. A clean master és barátai adatokat szolgáltatnak rólad, mindenképp töröld le.
4/9 anonim válasza:
Nagy kamu az összes ilyen tisztító app.
5/9 anonim válasza:
Huawei-nek is van "beépített" tisztítója, szóval ezek a CM es társai inkább kerülendők.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem!
De akkor mit csináljak?
2020. febr. 14. 09:46
7/9 anonim válasza:
Ha fogy a hely, akkor Beállítások, Alkalmazások, kiválasztod azt az appot, amelyik sokat szemetel, majd gyorsítótár törlése,
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2020. febr. 15. 12:35
9/9 anonim válasza:
Beépített "tisztító" programot is használhatod esetleg manuális takarítással
Milyen telefonod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!