Elfelejtettem a telefonom kodjat (minta) akkor mit tudok csinalni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 21:47
2/6 anonim válasza:
Hard reset, de akkor az adatok amik nem a sd-kártyán vannak, azok el fognak veszni. Ha van google-fiók szinkronizálva, akkor az oda átvitt adatok is megmaradnak. Hard resetet te is könnyen csinálhatsz, keress egy youtubos videót. Ha mindenképpen kellenek az adatok, akkor szerintem keress fel egy szaküzletet.
3/6 Trevor. válasza:
Hogyan lehet azt elfelejteni, amit naponta akár százszor is használsz?
4/6 anonim válasza:
Második vagyok. Ha sokszor elrontod, akkor elvileg a google-fiókoddal is be tudsz lépni. Amúgy szerintem most állította át a kérdező és elfelejtette az új kódot.
5/6 anonim válasza:
Ha a tiéd, akkor a Google fiók jelszavával is be tudsz lépni, ha egymás után sokszor elrontod a mintát.
6/6 Alex Fly válasza:
Beveszel egy Cavintont és gondolkodsz addig, amíg eszedbe jut...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!