Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5C-t hol tudok még venni?

Iphone 5C-t hol tudok még venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudom nem a legjobb és legújabb mobil, de most örülök, hogy erre összegyűjtöttem a pénzem és nekem nagyon tetszik ez a fajta iphone. Volt már a kezemben mikor egy gsm-s ajánlotta és megbántam, hogy nem azt vettem meg. Lehetőleg újonnan hol tudom megvásárolni? És ne ajánljatok más mobilt mert, ez a fajta lesz amit megfogok venni. Ilyet már csak gsm-ben tudok venni és csak használtan? 22l.

2020. febr. 10. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

"Lehetséges, mondjuk sokak szerint iszonyat lassú..."

Hűha, hát ez igazán meglepő egy hét éve piacra dobott, terméktámogatás nélküli elavult okostelefonnál.

Kapiskálod már?

Ha a többi telefonod is ilyen jelenlegi Iphone 5c árkategóriájába volt, akkor meg ne csodálkozz hogy szrt kaptál.

2020. febr. 10. 20:08
 12/14 anonim ***** válasza:
13%

A modern androidos telefonokkal, amik mondjuk 2019-ben jottek ki az ilyen 50+ ezres kategoriaban, azokkal meg egy darabig semmi gond nem lesz.

De a 30 ezer ft-os 2 GB ramos verziot kerulni kell.

A tobbivel nem nagyon erhet csalodas

2020. febr. 11. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:
17%
Hidd el, hogy az iphone 5c-vel sokkal tobbet fogsz szivni, mint barmelyik androidos telefonnal
2020. febr. 11. 13:14
 14/14 anonim ***** válasza:
34%
"Na most mindenki elkussolt" ideböffensz valami iszonyat baromságot (kérdező) és meg vagy sértődve, ha valaki megpróbál megóvni egy hiba elkövetésétől... (5C megvásárlása) Azt sem írod egyáltalán mennyid van rá, csak durrogsz itt. 22 éves létedre elég ostoba vagy, hogy még a guglit sem tudod használni. Régen ide nem ilyen IQ light emberek jártak. Ha istállóban nevelkedtél, (ahova nem kell ájfon) bontakozz ki ott.
2020. febr. 13. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!