Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fulhallgatombol kijott a...

Fulhallgatombol kijott a femracs, hasznalhatom igy?

Figyelt kérdés
Halkabban szolt mostanaban ezert megprobaltam kitakaritani de az a femracs amin osszegyullt a fulzsir kijott es nem tudom visszarakni. Az lenne a kerdesem, hogy ennek van valami mas funkcioja is azon kivul hogy nem engedi be a szennyezodest a fulhallgato belsejebe? Olyasmire gondolok, hogy nem lesz e igy konnyebben hallaskarosodasom? Nem szoktam hangosan hallgatni semmit, de igy most alapbol sokkal hangosabban szol.
2020. febr. 6. 20:56
 1/1 anonim ***** válasza:
A membránt védi a sérüléstől. Ha arról beszélsz, amire gondolok. Hangot átengedi, ilyen szempontból lényegtelen, hogy van vagy nincs.
2020. febr. 6. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!