Telefon függő vagyok, ami a tanulást hátráltatja. Hogyan szokjak le?
Van akivel egyutt laksz? Azt kerd meg, hogy minden nap pl amikor hazaer este 8-ig dugja el a teleonod es semmikepp ne adja vissza. Vagy te zard be valahova jo alaposan olyna helyre ahol a leultel tanulni akkor sok energiadba keruljon pl felkelni atmenni a masik azobaba felemelni az agynemutartot es kivenni egy panceldobozbol😂.
Ha koleszos vagy menj at masik szobaba vagy tanuloszobaba tanulni de elotte a teleofnod hagyd kikapcsolva a szobadban. Igy nem vonzo visszamenni erte.
tanulj a telefonon! tanulj a telefonnal! ha már nyomkodod állandóan akkor vond be a tanulásba.
rengeteg tanyag van telóra, vagy csak simán pdf-ben felrakod rá.
rj appokat, foglalkozz telefonos dologokkal ahardverrel vagy a szofterrel ami érdekel.
Szerintem határozd el azt, hogy nem mobilozol, és nem engedsz a "csábításnak".
Én például a facebookról szoktam le úgy, hogy észrevettem, hogy egyre többet használom, és azt mondtam magamnak, hogy mostantól ki sem nyitom az appot, és láss csodát: sikerült.
Már egy idő után nem is "kívánod", hogy nyomkodd a készüléket.
Vedd ezt az egészet egy kihívásnak, és bizonyítsd be, hogy nem fog ki rajtad egy telefon!
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!