Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 20 MB-os mobilnettel mit...

20 MB-os mobilnettel mit tudok kezdeni?

Figyelt kérdés
Válasszam inkább a 100 MB-osat? A 20 megáshoz képest mennyivel tudok kb többet a 100-assal netezni? Úgy értem hogy a 20 megás mennyi ideig jó vagy email, játékok stb.. Tapasztalatok?
2010. júl. 22. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
20 mega :D? Az semmi kb 100 weblap vagy fél perc videó szal semmi.Minimum 500 mega ha telóval akarsz netezni.
2010. júl. 22. 21:25
 2/8 A kérdező kommentje:
:D Köszi, egyáltalán nem vagyok képben az ilyen dolgokkal. Kösz :)
2010. júl. 22. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
20 mega jó, ha alkalmanként letöltöd az e-mailjeidet, facebookozol (mobilverzió), twitterezel.
2010. júl. 22. 21:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Van itthon is net, szóval nem az lenne az első hely, ahonnan felnéznék, csak ha nem vagyok otthon több napig vagy más van a gépnél és nekem fontos lenne akkor sztem hasznos. Köszi szépen a válaszodat :)
2010. júl. 22. 21:56
 5/8 anonim válasza:

Figyelj. Ezt nem lehet megmondani, hogy hány percig tart.

Kinek mi..

Nekem 200MB-os netem van és kevés egy hónapban, de én naponta többször felnézek ide-oda és használok internetre szoruló alkalmazásokat.

Pl. milyen telefonod van? Ha valami okostelefon, akkor kapásból kevés.

De ha tényleg csak ha nagyon rászorulsz használod és okosan. [Mobilos verziók használata, Opera Mini, stb.] akkor 20MB-al is meg lehet élni.

Ami még nagyon fontos, hogy nézd meg, hogy ha túlléped mennyit fizetsz. Mert horrorisztikus számlát kaphatsz ha nem nézed mennyinél tartasz, ajánlott erre is valami figyelőprogramot letölteni.

2010. júl. 22. 23:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem 40Mb-osom van ha megyek vhova fent logok msn en és néha netezek és eddig minden hóba elég volt...
2010. júl. 23. 00:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha csak a telót használod, vagyis nem kötöd össze a számitógéppel, akkor a 20 Mega emailezésre elég.
2010. júl. 23. 07:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Aham értem, köszi, sokat segítettetek :)
2010. júl. 23. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!