Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az android használóinak miért...

Az android használóinak miért kell önigazolás?

Figyelt kérdés

Azt látom hogy olyanok mint állandóan meg kell magyarázniuk hogy az ő választásuk helyes, és megtorolnak minden felhasználót aki kiejti a konkurencia nevét.

De aki objektív összehasonlítást csinál az előnyökkel, és hátrányokkal (mert lássuk be, mindegyiknek van ez is az is) akkor egyből megtorolják lepontozással, mert a szent androidról csak jót szabad írni.

Miért van ez? Ez valami kisebbségi komplexus?

2020. jan. 29. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Egyszerű: iOS fanok pontozzák le azokat, akik Androidról jókat mernek írni. Ez fordítva is általában igaz.

Még ha hiába Android fan, de sértik a kedvenc márkájukat, és nem tetszik a fanoknak, akkor is megy a piros kéz.

2020. jan. 29. 14:13
 2/7 Szirty ***** válasza:
75%
Mert ilyen az ember.
2020. jan. 29. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Az Androidos telefonok széles árskálán mozognak, a nagyon olcsótól a nagyon drágáig. Az iOS telefonok szűk árskálán mozognak, van drága, meg nagyon drága. Na most azok az Android felhasználók, akik az árskála alsó szegmensébe esnek, nem tudják megemészteni azt, hogy a legolcsóbb iOS rendszerű telefon is mérföldekkel többet ér (és többet tud), mint az ő 50 ezres telefonjuk. Alapvetően nincs is ezzel baj, mert nyilván többet tud egy 200 ezres tévé, mint egy 50 ezres, többet tud egy 200 ezres laptop, mint egy 50 ezres, és többet tud egy 200 ezres telefon is, mint egy 50 ezres. De ezeknek a tulajdonosoknak fáj ez, hogy nekik nem telik drága telefonra, pedig maguk is szeretnének olyat. Ezért kell nekik az önigazolás, próbálják elhitetni magukkal, hogy az 50 ezres telefon is tud annyit, mint a 200 ezres, és annyira sikeresen szuggerálják már magukat, hogy a legtöbb esetben valóban el is hiszik, hogy ez így van.
2020. jan. 29. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

én ios fan vagyok és még senkit nem pontoztam le amiatt, mert droid fan.

Sőt többször előfordult már, hogy droidos kérdezőnek segítettem, kigugliztam amit ő nem tudott/akart megtenni. Ezért vagyunk itt a gyakorin.

engem viszont rendszeresen lepontoznak és most is le fognak pontozni, majd csak figyeld meg! :D

2020. jan. 29. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Én nem vagyok iOS fan, de annyiban különb vagyok az Android fanok nagy többségénél, hogy használtam már mind a két rendszert, és nem úgy szidom az egyiket, hogy életemben nem volt a kezemben, hanem van összehasonlítási alapom. Az alapján meg úgy ítéltem meg, hogy az iOS a jobb.
2020. jan. 29. 17:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is kipróbáltam mindkettőt, és nekem az ios kényelmesebb. De most is van mellette egy androidos céges is az erős középkategóriából. Amíg egyébként volt a blackberrynek saját oprendszere vagy 8 éve akkor azt kedveltem.
2020. jan. 29. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is van egy BlackBerrym, mert imádom, már csak azt is, ahogy kinéz. De sajnos az már nem okostelefon, netezni sem lehet rajta rendesen, mert sok oldalt nem nyit meg, az appokról, frissítésekről nem is szólva.
2020. jan. 29. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!