Az android használóinak miért kell önigazolás?
Azt látom hogy olyanok mint állandóan meg kell magyarázniuk hogy az ő választásuk helyes, és megtorolnak minden felhasználót aki kiejti a konkurencia nevét.
De aki objektív összehasonlítást csinál az előnyökkel, és hátrányokkal (mert lássuk be, mindegyiknek van ez is az is) akkor egyből megtorolják lepontozással, mert a szent androidról csak jót szabad írni.
Miért van ez? Ez valami kisebbségi komplexus?
Egyszerű: iOS fanok pontozzák le azokat, akik Androidról jókat mernek írni. Ez fordítva is általában igaz.
Még ha hiába Android fan, de sértik a kedvenc márkájukat, és nem tetszik a fanoknak, akkor is megy a piros kéz.
én ios fan vagyok és még senkit nem pontoztam le amiatt, mert droid fan.
Sőt többször előfordult már, hogy droidos kérdezőnek segítettem, kigugliztam amit ő nem tudott/akart megtenni. Ezért vagyunk itt a gyakorin.
engem viszont rendszeresen lepontoznak és most is le fognak pontozni, majd csak figyeld meg! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!