A samsung s5230 ra lehet játékokat tenni? (Lent részletesen)
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy samsungokra nem lehet játékokat tenni. És hogy csak a saját cuccaikkal(Játékaikat, software-eiket)jácca le. Igaz ez? Ha igen akkor van olyan weboldal ahol lehet akkor rájuk rakniolyanokat amiket lejátszanak?2010. júl. 22. 17:52
11/16 bp1985 válasza:
sw uherálás kell, mivel a samsung gyártotta.
12/16 anonim válasza:
Nem mindenkinek kell buhaerálás mert nekem például simán viszi és mivel garis még nem nyultam hozzá. Aki vodás az szív.. Azt, hogy nem okos telefon pedig úgy értettem, hogy képes az alap dolgokra zenehallhatás, telefonálás, egy két kép elővése és pár plusz dolog (widgetek pl) de am semmi extra. Ha teheted sztem inkább válaszd a Nokia 5800at ha nincs rá pénzed akkor a Nokia 5230. most én is ezeken gondolkodom. Nem egy szép telefonok bekell látni és kinézetre sztem a samsung elveri bőven de tudásba sokkal jobb. Már csak az oprendszer miatt is.
13/16 anonim válasza:
Én is ezt mondom az embereknek,de nem érdekli őket,csak az ,hogy milyen cuki az a trágya samsung.
14/16 anonim válasza:
Én személy szerint nem bántom a samsungot. Szép telefon igaz. Megis állja a helyét egy normális telefon kategóriába. De nem nyújt semmi pluszt. Aki emelett a teló mellett dönt annak ezzel mérlegelnie kell, persze ha nem is akarja az ember másra használni megis felel. Nekem személy szerint a témák nagyon hiányoznak belőle, talán ha témázható lenne elistudnám fogadni. (Előző telóim, sonny és nokiák voltak ami mind kettő témás, így nekem most ez nagy hiányt jelent:S)
15/16 anonim válasza:
Az enyém t-mobilos és minden játékot elindit kivéve a honfoglaot. Elkezdi betölteni de tovább nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!