Iphone XR, XS vagy Samsung Galaxy S10?
200 000 Ft környékén vennék egy jobb mobilt, amit 4-5 évig is használnék akár, ha bírja. Ezért gondoltam többet kiadni. Tetszik az XR, csak HD+ kijelző és nem OLED, ez nem tudom mennyire baj, amennyire néztem szép képe van és az akksi is bírja.
Az XS mostanra szinte ugyanennyi, de az OLED. A kettő közül egy ár esetén lehet ez volna jobb. Szerintetek?
Akkor a másik oldalon ott van, hogy androidból ennyiért teljesen jót kapni. Az S10 nagyon tetszik a lekerekitett kijelző miatt és nem tudom, hogy az android hosszútávon mennyire jó, de talán eleinte jobban ki is tudnám használni.
Igazából a kamera fontos, hogyha járok erre-arra, akkor jó minőségű fotókat csináljon. Ezen kívül a hosszan tartó használat és a gyorsaság, hogy bírja sokáig, kapjon frissítéseket (nem tudom az s10 mennyire kap hosszútàvon). Ezek az igényeim.
Samsung jól bírja magát évekig, én s6ot 4 évig használtam, most s10+om van, ugyanezt várom tőle legalább. Még most is jó a régi telefon, csak már az akksi köhög a napi használatban.
Iphone-nal nincs tapasztalatom, de nagyjából egy szinten lehetnek. A fő kérdés itt inkabb az, hogy ragaszkodsz-e konkrét oprendszerhez, mert az kb el is dönti a dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!