Milyen telefon a vodafone 845? Mit jelent az hogy Androidos egy készülék? Ez állitólag az.
az android egy operácios rendszer, ami előny, mert tudsz rá külön programokat tenni nem csak javat.
olvass a telefonról teszteket.
magyar tesztet nem találtam, a németek azt írják, kompromisszumokkal jó. ezért a pénzért jó, androidos, úgyhogy van hozzá sok program, de az okostelefonok között sereghajtó.
negatívumok:
-gyenge képernyő felbontás (320x240 képpont) internet oldalakat nem jó olvasni rajta
-gyenge érintőképernyő
-nem túl jó a kamera
-nem túl jó a hangja
-android 2.1 van rajta, ezért csak a 150MB belső memóriát használhatod programok telepítésére, a memóriakártyát nem (2.2 már tudni fogja, de az még nincs hozzá)
Még nincs róla teszt-magyarul. Legalábbis még nem találtam.
De 31ezerért nagyon megéri. Vagy inkább a Huweii mivolta miatt nem?
nekem ilyen van.megvagyok elégedve vele,az akksi is jól bírja,fényképező se nagyon gáz.hátrány h kicsit halk a telefon,de ha csengőhangot készítesz a számítógépen akkor egy mp3 kezelő programmal a decibelt növelni tudod,ezáltal nagyon hangos lesz ha hívnak.
a telefonra a programok 1-2megásak.Ha a programhoz tartozik több cucc,akkor azt SD kártyára menti.Azaz ha felrakod az iGo-t,akkor a 2giga térkép az SD-n van,a program meg 1 mega és a belső memóriába van.
Jó kis készülék.tudja azt amit egy 100ezres telefon.Kijelző bár kis felbontású,de nem gáz rajta netezni,lehet nagyítani.ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!