Honnan lehet tudni, hogy milyen telefon használ univerzális töltőt? Van már ilyen?
Mivel az USB egységes szabvány, ezért ne törd rajta tovább a fejed.
Ha USB dugasza van, akkor beledugható.
"Jovanny válasza:
Az igaz, hogy beledugható, adatátvitelre biztosan alkalmas is, de nem 100, hogy tölt is rajta"
Legalább olvasd el a támát, ha már a válaszolat nem vagy képes.
Belinkeltem egy képet, ami szintén válasznak minősül. Ha a képen látható töltő jár a telefonhoz, akkor minden további nélkül kijelenthetjük: megfelel a kérdező elvárásainak.
Kép ismét: [link]
Elolvastam a támát, a válaszolat is képes voltam. :) Bocs, a képet tényleg nem néztem, de csak félig van igazad, mert vannak telefonok, amiknek van tápcsatijuk külön, de képesek MicroUSBről is tölteni. Vannak telók, a Blackberym is ilyen, amin csak microUSB van olyan a töltő is, mint a linkelt, na ilyen lesz a szabvány, ha végre használják a gyártók. Aztán vannak telefonok, amiknek bár van microUSB csatijuk, de van tápcsati is külön, és az USB-t csak adatátvitelre használják. Elvileg Te is elolvastad az Én válaszomat, tehát Én is megsértődhetnék, hogy belekötsz, mivel ennél az utolsó lehetőségnél BELEDUGHATOD A LINKELT TÖLTŐD, DE SEMMI SEM FOG TÖRTÉNNI!
1:1 :D
Igen. Nem kell bonyolítani.
Nem kötök bele senki válaszába.
Ha a képen linkelt töltő mondjuk elromlott, elveszett, stb, akkor egy másik ilyen töltős telefoné megfelel hozzá.
Ami esetleg eltérhet az a leadott áram, de max lassabban tölt ha gyengébb cuccról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!