Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 7 megéri 2020-ban?

Iphone 7 megéri 2020-ban?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy Honor 10 mobiltelefonom amit tavaly vettem használtan, még júliusig garanciás. Mielőtt még lejárna a gari el szeretném adi, és venni egy új telót. Valószinűleg iphone lesz, a méret miatt, mert nem szeretem a tepsi telókat... Iphone 7-en gondolkodtam mivel a 128gb-os verziót használtan már 60k körül meg tudnám venni. Szerintetek megéri ez a teló? Meddig lenne még használható, és 2-3 év múlva mennyiért tudnám eladni? Vagy iphone 8 inkább? (Nem találtam annyival jobban hogy megérje azt a kb +30k forintot még használtan is). Mi a véleményetek?

2020. jan. 24. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
ÉN alapból nem vennék Iphonet, mert túlárazott (az előzőknek). Egyébként meg a mostani litium-ion akksik 2 évet bírnak max, utána csökken az élettartamuk.
2020. jan. 27. 09:44
 12/15 MancsWolf ***** válasza:
39%
Utolsó. Most nem leszel népszerű. Készülj a lepontozásra. Applefanok nem bírják a kritikát.
2020. jan. 27. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Hát apple fan vagy sem, én elismerem, hogy az Ios gyorsabb, mert hatékonyabban van programozva a hardverel, viszont kijelzőben és kamerában már rég nem piacvezető az apple. Igazából, ha valakinek megéri a rendszert kifizetni több száz ezerért, akkor tegye. Az I11-es nek egyébként most 1,5-2 nap az üzemideje, szóval jelenleg abban léptek előre.
2020. jan. 27. 10:41
 14/15 MancsWolf ***** válasza:
33%
Stabilitásban ott van az tény. De azt se felejtsük el, hogy nem több száz hanem csak 1 készülékre készül. Illetve azért stabilitásnak hátrányai is vannak sok korlátozás formájaban ( BT általános használata, NFC tiltása, fájlmanagment hiánya iTunes nélkül, real multitasking hiánya, képben kép hiánya, képernyő fedvény hiánya ( messenger chatfej pl) ) Szóval aki csak játék - hívás/sms - facebook használja telóját és egy automatából rendszer kell annak iOS. Aki mindenre kiterjedően mint PDA is használja telóját és ért is hozzá hogy atomstabil rendszer legyen annak droid. Más más a célközönség. Nem vagyok apple ellenes, mégis mindig támadás ér ha le merem írni a korlátait. Persze droidnak is vannak hátrányai ( jóval kevesebb ideig tartó támogatottság, ha valaki csak használja de nem tartja rendszert karban / minden sz@rt telepít akkor egy idő után használhatatlan rendszer lesz az eredmény)
2020. jan. 27. 12:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is iphonejaim voltak ( 4,4S,5C,6+,7)

En mindegyik telefonomat szerettem.

Nekem most egy 7esem van ami már 3,5 éves. En szemely szerint mar nagyon nem szeretem. Lassu,kilepked az alkalmazasokbol,lefagy.

Ami meglepo mert az androidos telefonok csinalnak altalaban ilyet.

Használtan semmiképp ne vegyél szerintem 7-est. Nem tudhatod hogy a gazdaja mennyire vigyazhatott ra. Lehet agyon nyomkodta. Szemelyes velemenyem csak.

2020. ápr. 27. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!