Mielőtt leadnám a "zöld"hulladékgyűjtőbe a régi mobiljaimat szeretném 1/ kiprintelni a kapott-küldött sms-eim és 2/ ezután kilőni=kitörölni a személyes adatokat?
Ne töltsd vele az időd.
De ha mégis szivatni szeretnéd magadm akkor az üzenetek beállításainál keress olyat hogy másolás sim-re.
Ha nincs, akkor tedd me a simet és küldd el az üzeneteket egy másik számra, ahol már okostelefonnal mentheted.
Vannak Nokia telókhoz pc alkalmazások amivel a készülékben található tartalmak szinkronizálhatóak a géppel, esetleg megpróbálhatod, ha van hozzá adatkábel.
Előfordulhat, hogy régebbi alkalmazás verziót kell használnod, mert az új esetleg már nem támogatja.
Ha nem keveredtél sötét ügybe,és nem arról sms eztél,akkor mégis kit érdekelnek a személyes adataid? :)
Kiskorombam szórakoztam hogy kivettem a veszélyes hulladékban lévő cuccokat.
Még a Sparnál bejáratánál volt letéve.
Régi szép idők.
A legjobb cucc ami onnan van az egy Nokia 3510i (kék) ami köszöni jól van,nem is értem miért lett kidobva :DDD.
Na de visszatérve az eredeti kérdéséhez!
Szerintem ne húzd az időt semmi nem lesz ha elolvassa valaki az sms eket.
Személyes adat alatt mit értesz?
"ezután kilőni=kitörölni a személyes adatokat?"
Este ha fürdesz, vidd magaddal.
Biztos én nem voltam érthető...
1.a személyes adat védelem alatt van már nálunk is - csak gondoljanak / gondoljatok bele...
2.a kütyüim tavalyig használtam, írásban szeretném az sms-ek közül azokat eltenni amik bizonyságul szolgálhatnak vitás ügyek esetére - így remélem komolyabbnak tűnök
Ezzel együtt az észrevételekkel megkísérlek előbbrejutni - köszönöm.
Akkor típus szerint is célszerű lenne utánanézni, PDF kezelési utasítást letölteni, legjobb megoldást kiválasztani.
Fórumokon és fórumjellegű felületeken nem magázódunk! Itt mindenki arctalan, no face (book), továbbá ez a bevett szokás, már a netezés kezdete óta.
Mondom ezt úgy, hogy offline én sem szeretem, ha akárki letegez, de az is más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!