Egy olyan navigációs programot mondani Nokia 5800-ra ami közvetlenül műholdról megy és nem kell hozzá internet?
Figyelt kérdés
Egy oylan navigációs programot szeretnék a telefonomra amihez nem kell internet simán veszi a jelet műholdról mint a rendes GPS-ek, csak az a baj h eddig sehol se találtam olyat!2010. júl. 22. 11:18
4/8 Fkris válasza:
bekell állítani:
Alkalmazások->Hely->helymeghatározás->helymegh.módszerek->csak a beépített gps legyen kiválasztva
5/8 anonim válasza:
ah jól értem és az a bajod, hogy a térképeket töltögeti folyamatosan, akkor ez lehet a magoldás:
7/8 A kérdező kommentje:
14:55
köszi már felraktam és működik is frankón:)
Fkris
Beállítottam csak annyit ír ki h GPS-re várakozás de már vagy 10 perce, azért még várok talán lesz valami:) és köszi mindenkinek
2010. júl. 24. 13:35
8/8 A kérdező kommentje:
Fkris
Köszi mégegyszer működik ez is:)
2010. júl. 24. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!