Melyik telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nagy kijelzős, szétcsúsztatható,FM rádió, MP3, jó kamera, nevekhez tudjak képet és zenét tenni, üzenet és az ébresztő is a saját zeném legyen. Nő vagyok...Előfizetéssel kb 30E Ft-ba beleférjen...2008. nov. 19. 18:20
1/5 anonim válasza:
Hat szeintem neked megtenne a Nokia 6210 Navigator vagy az E65-os nokia .
2/5 anonim válasza:
Nokia 7610 Supernova... Én ilyet szeretnék legalábbis :$
3/5 anonim válasza:
Nokia 5310, Nokia 6103, Nokia 6111
4/5 anonim válasza:
SonY Ericcson K800.Szuper!!!A kameraja veri meg a Nokia N90 is!!!Ezt a Nokias ismeroseim is bevallottak.
5/5 anonim válasza:
Joy gombosat nem ajánlok! (Gondolva itt a Sony Ericsson K800-ra.)
Azt ajánlom a kérdés gazdájának, hogy nézzen körül a bolti választékokban, és ami tudásban ill. kinézetben is teljesen jó, azt válassza.
Márkát tekintve mindenképp' Nokiá-t ajánlok. Sony Ericsson-nál még nemigazán kiforrott a szétcsúsztatós mechanika minőségi szempontból. Samsung-nál pedig nem garantált a saját zene berakása üzeneteknél, de amúgyis...
A Motorolánál nemigazán van szétcsúsztatható mobil.
Tehát én mindenképp' egy Nokia-mobilt ajánlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!